Споделувај анонимно со твојата околина!

Што е Buzz и зошто јас би ја користел?

Анинимно изразување

Постовите на Buzz се целосно анонимни. Не бараме никакви информации при логирање и не чуваме НИКАКВИ информации за идентитетот на корисниците. Искористете ја оваа анонимност паметно и интересно. Било какво нарушување на приватноста на други корисници е против правилата.

Локално

Најчесто луѓето со кои сакаме да ги споделиме нештата се околу нас. Сите постови на апликацијата можат да се прочитаат само на одреден радиус од местото на кое се пратени. Исклучок се "специјалните" локации (како средните училишта) кои имаат посебно место за заедничко коментирање, се со цел поголема забава.

Забава

Користете ја Buzz на многу начини. Дали ќе сакате да се информирате за нешто од вашата околина, да споделите шега, тајна, интересна информација од денот, дискусии на тема и уште многу други работи. Не заборавајте дека анонимноста не треба да се користи да повреди некој. <3 од нашиот тим и забавувајте се!